Gallerimedlemmernekontakt os

 

STORE-byttedag

STORE-byttedag:
Hvert år den anden søndag i september, afholder Djurs Modelbaneklub STORE-byttedag. Det sker i Ådalshallen i Skørring ved Mørke (se kørselsvejledning nedenfor).
Her mødes vi med mange andre modeljernbanefolk. Vi snakker, udveksler erfaringer, ser på nyt og gammelt, og så bytter vi.
Ideen er at vi alle sammen ligger inde med noget, vi ikke har brug for mere, har fejlkøbt, fået i gave, det passer bare ikke mere på anlægget, etc. etc., men der er altid en anden, der lige savner din "dims". Vi lægger lokaler til et byttemarked, hvor du for en beskeden pris kan "leje" et stykke bord så længe plads haves, hvor du kan handle dine ting fra.
Der kommer naturligvis også mange forhandlere til STORE-byttedag, så du kan se alt det nyeste inden for modeljernbanehobbyen
Der kommer ca. 600 gæster til STORE-byttedag, men der er også plads til dig, så kom til næste STORE-byttedag og få en rigtig hyggelig dag.

STORE-byttedag 2017:                                                                                                        STORE-byttedag 2017 finder som sædvanlig sted i Ådalshallen i Skørring v/Hornslet (8544 Mørke). Det sker søndag d.10-9 2017, kl. 10.30-15.30. Alle er selvfølgelig velkomne. Entre incl. 1 m. bord så længe plads haves, 50 kr. Børn til og med 12 år ifølge med voksne gratis. Ingen opsats, og kun brugtsalg på indgangsbordene.

Bordplads kan bestilles forud på tlf. 40 29 57 31 til 125 kr pr. meter, minimun 2 m. og skal være opstillet inden åbning.
Som sædvanlig kommer der en masse modelbanefolk, der gerne vil gøre en god handel, og det kan de gøre, hos alle de der kommer med deres skuffer fyldt med gode sager eller hos vores udstillere:

                                                      

Kørselsvejledning: